Valtava valikoima poltto- ja voiteluaineita toimitettuna koko Suomeen

Laadukkaat voiteluöljyt ja -rasvat koneesi parhaaksi

Olemme valinneet vain laadukkaimmat voiteluöljyt ja -rasvat valikoimiimme. Saat meiltä käytännössä kaikki voiteluaineet työkoneiden moottoriöljyistä teollisuuden työstönesteisiin. Voitelurasvoja on saatavilla lähes kaikkiin voitelukohteisiin työkoneista teollisuuteen. Työkoneiden ja ajoneuvokaluston keskusvoitelujärjestelmiin sopivia tuotteita löytyy kattava valikoima lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen. 

Voiteluaineita on saatavilla niin 20 litran kuin suuremmissa 200 litran astioissa. Toimitamme pääsääntöisesti kaikki tilaukset suoraan asiakkaalle. Kiireellisessä tapauksessa saat myymälästämme yleisimpiä voiteluaineita. Voitelurasvoja puolestaan saat myymälästämme eri kokoisina tuubeina sekä 20 litran astioissa. Saat meiltä myös työkalut voiteluaineiden käyttöön.

Kattava valikoima polttoaineita

Polttoainemyyntimme palvelee niin kone- ja maatalousyrittäjää kuin yksityisasiakastakin. Valikoimamme kattaa bensiinin, dieselin sekä polttoöljyn. Hintamme ovat aina asiakasystävälliset. Olipa tarpeesi sitten isompi erä tai pienempikin määrä pitää ajoneuvosi liikkeessä, saat meiltä parhaan palvelun ja hinnan.

Yhteistyökumppaneitamme ovat kaikki suurimmat kotimaiset myyntiorganisaatiot. Kaikkia polttoaineita saa myös toimitettuna. Joustavan yhteistyöverkostomme ja paikallisten kuljetusliikkeiden ansiosta polttoainekuljetukset onnistuvat maan joka kolkkaan. Kysy tarjousta polttoaineista!

Myymme seuraavien valmistajien tuotteita: